Nieuw: Agentschap voor Innoveren & Ondernemen

Wie onderneemt moet elke dag een beetje innoveren en elke bedenker van een innovatief idee weet dat een ondernemende houding onontbeerlijk is om van dat idee echt iets te maken. De twee versterken elkaar. Daarom bundelen Agentschap Ondernemen en IWT sinds 01/01/2016 officieel de krachten voor bedrijven in Vlaanderen.

Dit gebeurt onder een nieuwe, gezamenlijke vlag:  Agentschap voor Innoveren & Ondernemen.

Geen nood, de continuïteit van de oorspronkelijke diensten is gegarandeerd : de lopende subsidies of overeenkomsten worden gewoon verder gezet, onder dezelfde voorwaarden en met dezelfde procedures. U kan nog steeds terecht op hetzelfde adres of bij dezelfde contactpersonen.  U kan de nieuwigheden op de voet volgen op de nieuwe website.

Uiteraard werkt Agentschap Innoveren & Ondernemen ook vernieuwde diensten uit om bij te dragen aan de creatie van een gunstig ondernemersklimaat in Vlaanderen.  Zo zit de kmo-portefeuille bijvoorbeeld, in een nieuw, verbeterd jasje. Een oproep voor innovatieve bedrijfsnetwerken in het kader van clusterbeleid van onze voogdijminister Philippe Muyters werd gelanceerd. Over deze en andere nieuwe diensten en acties, leest u alles op www.vlaio.be .

Via één loket leggen wij de brug naar ondernemerschap.